Aktiviter

Saint Aygulf

Saint Aygulf er en lille hyggelig by, hvor der er torvedage om formiddagen tirsdag og fredag, hvor der næsten kan købes alt. Der er mange arrangementer på torvet i løbet af sommeren. Om aftenen er der boder og mange hyggelige restauranter. Turistkontoret ligger på torvet ved posthuset. Der er ca. 2,5 km fra sommerhuset til Saint Aygulf.


Fréjus

Fréjus gamle bydel er en hyggelig by med mange minder fra fortiden. Port Fréjus er et dejligt område med en stor lystbådehavn, promenade med mange restauranter og butikker. I Fréjus er der en forlystelsespark med tivoli og stort vandland samt gocart-bane. Det nærmeste store supermarked er Géant i Fréjus.Fréjus ligger ca. 5 km fra Saint Aygulf.Sainte Maxime

Sainte  Maxime er en dejlig og hyggelig by, her er noget for både store og små. Karruseller og hoppegynger, en skøn promenade langs lystbådehavn og stranden samt gågaderne i byen. Det er nemt at parkere bilen lige ved havnen, og herfra kan man sejle med navetten over til Saint Tropez (sejlturen tager kun 20 min. og afgår hvert 20. min.

Saint-Tropez

Det er en god idé at tage sejlbåden (navetten) fra Sainte  Maxime til Saint Tropez, og man er fri for at køre i egen bil. Det er en skøn sejltur på bare 20 min. Navetten afgår hvert 20. min. Saint Tropez er berømt for sine pastelfarvede huse, de imponerende lystyacter langs havne-promenaden, med masser af restauranter og lækre butikker, også inde i de snævre, hyggelige gader. Pampelonestranden er et besøg værd. Dette store strandområde ligger bag Saint Tropez-bugten.

Cannes

I Cannes kan man opleve et stort fiske- og grøntmarked midt i byen og gågaden med masser af butikker og en meget flot promenade langs kysten, hvor der afholdes filmfestivaler, mm. Mellem Cannes og Nice ligger et kæmpe vandland. Marineland i Antibes. Det er en dejlig tur langs kysten, over Saint Raphael og forbi Esterel bjergene.

Nice

Det er nemt og bekvemt at flyve til Nice. Der er gode bus- og togforbindelser til Saint Raphael, eller mulighed for at leje en bil. Nice er også et besøg værd: Promenade des Anglais langs med kysten, slot og museer, barokkirker og mange indkøbsmuligheder.

Monaco

I Monaco er én ud af tre millionærer. Monaco en destination for de rige og berømte. Men landet med verdens mindste befolkning er også et besøg værd, selv om du ikke ankommer i din egen 50 meter lange luksusyacht.

Sport i verdensklasse både fodboldklub og motorløb er Monaco et oplagt rejsemål for den sportsinteresserede. Der er også mulighed for at se motorsport i topklasse. Siden 1929 har der været formel 1. i Monacos 19 hårnålesving et sted, hvor der er blevet skrevet motorsportshistorie. Banen snor sig gennem Monacos by. I 2016 bliver løbet afholdt den 29. maj.

Monsco er også meget kent for fyrstepaladset og casinoer og masser af dyre biler i enhver klasse.


Grand Canyon i Frankrig

Frankrigs svar på Grand Canyon

Gorges du Verdon er Frankrigs svar på Grand Canyon i USA. Inde i baglandet af Côte d’Azur løber den grønne flod Verdon i bunden af en dyb slugt med dramatiske klipper og munder ud i en smukt indæmmet sø, Lac de Sainte Croix, som ligger få kilometer fra Moustiers-Saint-Marie. Her kan du bade, leje kano, vandcykel (20 Euro for 1 time til 5 pers., vi anbefaler 2 timer) eller en lille eldreven båd. Der kan godt være lidt kø ved udlejning af vandcykler. Uanset hvilket transportmiddel du vælger, så er turen op ad floden en enestående oplevelse. Smukkere kan det ikke blive. Vandet er friskt, men ikke hundekoldt, så en dukkert i floden er mulig.